Wat is ’t Food Dilemma?

Ik ben heel gedreven en heb een ruime sociale vriendenkring, alsook was ik actief bezig in meerdere verenigingen. Door de vele jaren als voetbalster en nog actief lid te zijn van het voetbal in De Haan, mama te zijn van 3 kinderen zorgt dit ervoor dat ik heel veel mensen kan bereiken. Mijn eerdere ervaringen in mijn loopbaan/carriëre zowel op het vlak van horeca en friturist is een basis die ik verder zal kunnen benutten om mijn droom te realiseren.

Mijn moeder werkt al heel haar leven in de horeca, waar ik vaak ging mee helpen, ook een goede vriendin heeft al vele jaren een gekende zaak: frituur en brasserie waar ik om raad terecht kan.
Ook mijn neef heeft een eigen frituur, dus aan ervaring en begeleiding zal het mij niet tekort komen.

Via mijn vriendin die al meer dan 14 jaar in de thuiszorg zit in de regio ben ik te weten gekomen dat er een groot tekort is aan levering aan huis, assortiment in Wenduine.
In heel Wenduine is er maar 1 Delhaize, 2 bakkers, 1 kaaswinkel, 2 frituurtjes en 1 fruitwinkel.
Dus aan concurrentie op het vlak van wat ik wil bereiken is er niet veel, laat staan levering aan huis.

Frituur, tea room & broodjeszaak

Ik vermoed dat met mijn unieke concept en een fel marketingplan het er samen voor moet zorgen dat deze onderneming een succesverhaal wordt. Wel houd ik rekening met de kalmere winters wanneer er minder toeristen zullen zijn, maar daar kunnen de drukke zomermaanden dan weer voor evenredigheid zorgen. Ons gamma en project zorgt ervoor dat we niet enkel seizoensgebonden zijn, aangezien iedereen winter/zomer een frietje gaat stekken, ook de schoolgaande jeugd en de werkmensen eten graag hun broodje en daardoor zullen we de bewoners van Wenduine en omstreken kunnen blijven voorzien van wat nodig is. Het assortiment zorgt voor jong en oud en is low budget, en voor elk wat wils, dus eens de zaak gekend zal zijn, zal dit gans het jaar door een bereikbaarheid kennen en dit zelfs verder dan enkel te Wenduine.

Frituur – Tea Room – Broodjeszaak
‘T FOOD DILEMMA
Ons personeel

Maak hier kennis met ons personeel:

kimberley500
Kimberley
Zaakvoerder
33333099_1711177638962491_2430637956923392_n
Eveline
Zaakvoerder